nota iklan

Sunday, 27 April 2014

Bersawang dah nampaknya #doabuatMH370

Salam sayang semua....
Lama betul nampaknya saya dah tak berkesempatan nak update blog ni...comments daripada sahabat2  juga tidak berbalas...blogwalking pun tak sempat.


Apakan daya...tugasan kali ini memang mencabar...fizikal dan mental saya.

Terima kasih kepada semua yang masih sudi menjenguk2 ke sini...insyaAllah kesempatan pasti ada nanti buat saya membalas komen dan kunjungan sahabat2 blogger.

Tanpa kalian, siapalah saya...
Terima kasih dan salam sayang ;)

6 comments:

  1. guna vacum je Linda..hehehe take your time dear

    ReplyDelete
  2. Wahh.. cantik sawang hehee.. salam berblogging & salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  3. Memang jelas dan nyata sawangnya ni siap ngan spider lagi :) Takpalah dah sibuk nak dibuat macamana. Kita ni kan makan gaji. Haruslah dulukan apa yang perlu. Sesekali balik kemas rumah jangan sampai bersawang, rumput-rampai semua pun ada ya :)

    ReplyDelete
  4. sama lah.. skrg ni tak sempat nk blogwalking, nak update blog pun terkejar2. huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...