nota iklan

Friday, 18 April 2014

Menyahut cabaran Nuffnang #doabuatMH370

Teringat masa mula2 dapat peluang iklan blogbuster daripada Nuffnang. Masa tu memang buat tak tahu je bila nampak ada iklan blogbuster tu sebab memang tak tahu apa2 pun hehe. Maklumlah blogger picisan jek.Tapi lepas tu saya terbaca di satu blog tentang peluang nak dapatkan iklan blogbuster ni rupanya antara peluang yang juga ditunggu-tunggu sebagai blogger.

Jadi bila dapat peluang yang kedua ni, nak tak nak, walaupun tak reti pun nak buat apa, saya dah berazam untuk cuba buat jugak huhu...



Ini pun last minute betul baru hantar. Tarikh tutup semalam, semalam lah saya send hehe....last minute dot com betul. Tak kisahlah approve@reject  oleh Nuffnang, yang penting saya dah mencuba. 
Biar tak berjaya, yang penting kita telah berusaha! Kalau kita tak cuba langsung, macam mana nak tahu kita akan berjaya ke tidak kan :p

Selamat berhujung minggu semua...

9 comments:

  1. Salam ukwah..salam perkenalan.. 1st Blogwalking time sampai sini.. salam dari MyCherita..semoga berjaya ya..

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya tau... salam jumaat...

    ReplyDelete
  3. Assalam linda.samangan acik..dari mula banyak email..tapu acik tak tau nak buat apa..lrpas tu tak de dah..baru semalam tengpk email..ada balik..tapi tu le..tak tau nak buat apa pun

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. semoga berjaya ya kak. sheila tak sempat nak join, malas sebenarnya. hehehe singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
  5. Ida dah hampir setahun berbelog dengan serius ni masih tak reti dengan nuffnang ni...bila bw orang klik ida pun klik...emel langsung tak pernah buka hehehe... tengok nuffnang sesekali.... cukup taget terus cash-out... itu jer lah yang Ida reti... klu ida buat step by step ikut kehendak nuffnang ni agaknya boleh dapat banyak lagi kot hehehe

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum, stop-by here while blogwalking.,,hope ok kot. bab nuffnang ni mmg teringin gak nak cuba...

    ReplyDelete
  7. org kata blogbuster ni sebenarnya masyuk..sy pernah dpt tp tk pernah cuba hantar video juga..huhu

    ReplyDelete
  8. wah mesti berjaya tu kak..lya tak ada kesempatan nakm buat iklan tu.sibuk sgt skrg nie :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...