Wednesday, 14 January 2015

Ruginya! Kenapalah saya baru tahu tips ni

Baru je terima tips ni melalui whatsap pagi ni.

credit to Google
Rasa macam...alamakkkk ruginyaaaa! Anak saya dah darjah 6 dah barulah tahu. Itupun dah puas marah2, geram2, gaduh2 dengan anak dahhh selama 5 tahun ni.

sharing from whatsap

Senang kan kalau buat macam ni. Jimat masa dan air liur membebel-bebel..hehe

Terima kasih kepada siapa yang kongsikan idea ni ya. Terima kasih banyak-banyak tak terhingga.

Domo Arigato Gozaimasu.


Hari ni jugak saya buat macam dalam tips ni laju-laju :p

5 comments:

  1. nani dulu masa belajar buat gini jugak :D

    ReplyDelete
  2. good tips ni Linda, bolehlah dipraktikkan utk anak-anak, supaya tak ada yg tertinggal kan . :)tak terlambat lagi Linda untuk dilakukan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulahhh Ana, linda dah buat tauuu,...seronokkk sbb boleh kemas buku dgn laju :)

      Delete
  3. memang dah viral tips ni...senang anak2 nak kemas dan susun buku sendiri kann? kena pi carik stiker kaler2 cecepat ni :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...