nota iklan

Wednesday, 14 January 2015

Ruginya! Kenapalah saya baru tahu tips ni

Baru je terima tips ni melalui whatsap pagi ni.

credit to Google
Rasa macam...alamakkkk ruginyaaaa! Anak saya dah darjah 6 dah barulah tahu. Itupun dah puas marah2, geram2, gaduh2 dengan anak dahhh selama 5 tahun ni.

sharing from whatsap

Senang kan kalau buat macam ni. Jimat masa dan air liur membebel-bebel..hehe

Terima kasih kepada siapa yang kongsikan idea ni ya. Terima kasih banyak-banyak tak terhingga.

Domo Arigato Gozaimasu.


Hari ni jugak saya buat macam dalam tips ni laju-laju :p

5 comments:

  1. nani dulu masa belajar buat gini jugak :D

    ReplyDelete
  2. good tips ni Linda, bolehlah dipraktikkan utk anak-anak, supaya tak ada yg tertinggal kan . :)tak terlambat lagi Linda untuk dilakukan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulahhh Ana, linda dah buat tauuu,...seronokkk sbb boleh kemas buku dgn laju :)

      Delete
  3. memang dah viral tips ni...senang anak2 nak kemas dan susun buku sendiri kann? kena pi carik stiker kaler2 cecepat ni :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...