nota iklan

Friday, 17 April 2015

Tidak dibenarkan untuk dibawa ke Chemistry Lab + Cafe?

Tengahari tadi berpeluang makan di Chemistry Lab + Cafe Shah Alam.
Wah betul2 ada aura makmal kimia sehinggakan saya rasa saya yang kena kerja situ. 
Kimia sudah agak sebati dengan diri saya, favourite subject masa belajar dan masih ada tempias dalam kerja.



Saya paling suka pintu kayu tu :)

Dan hati-hati ya bila korang decide nak pergi Chemistry Lab + Cafe ni. 
Pastikan korang tak bawa satu benda ni.


Sila tinggalkan negative thoughts di luar ya!

Nak balik nanti, baru boleh ambil semula....hehe :p

6 comments:

  1. ada tengok sorang blogger ni pergi sini jugak..menarik kan konsepnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah...lain dari yg lain kan dear :)

      Delete
  2. betul2 ingat makmal kimia tadi...hehehe...so cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann Ana...yg tak tahan mmg bikar original mcm guna dalam makmal hehe

      Delete
  3. Kalau masuk sini teringat zaman sekolah dulu ketika jadi pelajar sains. Lamanya tak 'bermain' dengan bahan kimia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann MD, main campur2 pastu tukar warna lah, keluar garam lah...salah buat tak menjadi yek hehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...