nota iklan

Saturday, 22 February 2014

Jom exercise!

Credit to FB Funny Cartoon Network




16 comments:

  1. ramai yg pilih duduk berehat2 sambil menonton tv di rumah...katanya dah penat bekerja nak juga manjakan badan ; ..itulah masalahnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...saya pun sama, dah letih keje rasa nk berehat jek, ni baru nak insaf huhu...

      Delete
  2. Haha rhinocorn. happy weekend :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Selamat berhujung minggu bunda :)

      Delete
  4. Assalam,

    Penting senaman /riadah ini. Utk hidup sihat. Jom jogging pagi minggu esok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam mama, betul tu...jom joging :)

      Delete
  5. Kami tadi exercise di Ikea.. letih jalan sambil dukung anak... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh bestnya Aisy...dapat shopping sambil bakar kalori :)

      Delete
  6. sy senam kt rumah dengan anak je..dulu takde anak kecik boleh la jogging..skang ni sambil memasak,membasuh smbil dukung anak..excercise gak tu.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...betul tu, klu ada anak kecik mcm tu lah cara nk bakar kalori. Saya ni bila anak dah mula membesar, mulalah lemak start nak berkumpul semula hihi:p

      Delete
  7. Kenapa ya bila kita 'exercise' kat rumah (e.g. buat kerja rumah, jaga anak) 24-7 tak juga kurus-kurus. At least dapat turun sekilo, dua pun jadilah :) Tak payah susah-susah nak pergi jogging dini hari. But then masa my MIL ada sini, tiap weekend kami sekeluarga kena kerahan tenaga. Hampir semua taman pun kami rempuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy...samalah kita! saya mcm lipas kudung buat keje kt rumah tapi berat tak turun pun...sedih tau :( kakak ipar yg ada maid pulak yg kurus...huk huk..camne tu...tulah kena berjoging kt taman jugak lah nampaknyaa...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...