nota iklan

Wednesday, 5 February 2014

Saya diculik!

Jangan cemas sangat yek baca tajuk entry tu...
Bawak bertenang, risau pulak saya kot2 ada yang pengsan nanti hehe...

Sebenarnya saya diculik oleh mesyuarat2 yg tak berhenti2 hehe..

Dah beberapa hari ni tak dapat nak update blog sebab mesyuarat bersambung2 dari pagi ke petang, balik rumah pun dah letih dengan keje2 rumah pulak.
Berangan nak stay up untuk update blog dan blogwalking...tapi hampehh sebab tido lena yg amat...tak sedar langsung sampai pagi.

Dalam2 busy2 byk kerja ni, semlm baca FB terjumpa citer kt bawah ni...so insaflah sikit
Takpelah, saya sanggup lagi meeting pagi petang dari kena buat keje camtu hihi..




34 comments:

  1. tak apa dulukan yang mana2 perlu serta patut didahulukan... ^_^

    ReplyDelete
  2. tak apa juga kak..dah keja kan nak wat mcm mna

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pasal Asha...nak buat camne kan..hihi

      Delete
  3. hihi..cik akak hari nie..nampaknya sibuk sikit ibu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...tulah cik akak, tak sempat nk berblogging ;)

      Delete
  4. Diculik dek mesyuarat rupanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tulah Uji..mesyuarat culik saya :p

      Delete
  5. Utamakan yang lebih penting...semoga segala urusan dipermudahkan, Insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..aminn...terima kasih BM ;)

      Delete
  6. Hahaha...nasib baik tak kerja kat J&J. Tapi betul tu Linda kadang-kadang bila sibuk di pejabat tak sempat nak bw bagai, terniat gak nak stay up sampai dinihari dok depan blog. Balik aje rumah sibuk memanjang. Dapat aje letak kepala atas bantal, Subuh esok ajelah baru bangun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kan Mummy kan. Hajat tak kesampaian sbb dah lena diulit mimpi hihi ;)

      Delete
  7. Linda, semenjak masuk tahun baru ni saya pun sama... keje...keje... tak habis2... sampai menangis kepenatan... tapi nak buat cam mana kan? dah tugas....! buat jelaaaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul Sweetie. awal2 tahun dah busyy dahh...tapi nak buat camne kan ;)

      Delete
  8. Haha! suspen je baca... Huhu... Tapi betul ke die test satu2 ek??

    Saya pun tak suke meeting kak... N keje saya memang meeting jee tiap2 ari... Boriiinngg... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...kan Wafee, rasa mcm tak percaya jek dia test satu2 kan? mmg pun, meeting mmg boring esp yg byk merapu jek..

      Delete
  9. Hehee.. sabar je lah.. dahulukanlah apa yg patut.. semoga dipermudahkan semuanya ye.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Khir, insyaAllah...aminn...terima kasih ;)

      Delete
  10. lepas cuti panjangkan,cengginilah Linda...tarik nafas..releks..update blog kay...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Ana...ok tarik nafas dan relaks ;)

      Delete
  11. Syukur tak kerja situ linda...lagi stress dibuatnya..
    Kak anim pun busy gak tapi bila berblog ni buat kak anim hilang stress...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. keje kt Johnsons tu yek? kann...syukurlah tak keje situ kan Anim...haru jadiknya kena test satu2...hihi ;)

      Delete
  12. Ingat tadi kenapa plak diculik... diculik oleh meeting rupanya... walau apapun, mmg kena dahulukan keje kan... Nrl pun ada masa free kat opis je leh berblog... kalau dah smpai rumah, jarang2 dpt online...masa penuh ngan keje rumah & melayan anak2... sampai2 waktu diorang nak tido, ingat nak stay up & online tgh2 mlm... selalunya tertido sekali... hehe ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tu lah pasal..kan Nurul ;)

      Delete
  13. saspen betul tajuk entri. hihi. mesti penat kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...saspens jek lebih...otak penat badan pun letih ..

      Delete
  14. Takper lah Kak... semua orang ada bahagiannya masing2... sama gak dengan Ida klu time bussy nak bw pun tak sempat... kadang2 duduk dalam lab sampai ke malam..nak2 kalau ujikaji yang dijalankan gagal...balik nak study lagi kenapa gagal... aduhh memang penat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Ida...semua org mesti ada busy tersendiri kan. K.linda pun pernah duduk lab sampai malam...eiii menyeramkann huhu

      Delete
  15. utamakan yg penting... bila2 ada masa boleh cover semula..

    ReplyDelete
  16. Memang le kalau kita kerja...mmg bizi le gamaknya...kalau okje masih kerja belum tentu okje ada blog mcm sekarang ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...