nota iklan

Saturday, 11 October 2014

Erkk...memang silaplah ni kan?

Mula2 tengok memang terperanjatlah kan...biar betul! Berderet-deret huhu...
Sekali bila tengok semula...laaa silap ni, iklan sama tapi repeat sampai tiga kali hehe...
Yelahh, untuk blog tak rajin update ni sapa nak bagi iklan banyak2 kan :p
Dapat pun kira ok dah tu, terima kasih daun keladi Nuff! ;))

6 comments:

  1. betul2..katanya kesilapan teknikal..tapi rezeki juga ni..banyak melekat

    ReplyDelete
  2. memang cam tu ibu...nuffnang problem...blog cik akak pon. sama

    ReplyDelete
  3. Akak pun ada camtu tapi bila dah lama amount nya lain lain plak....keliru gak hihi...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... rezeki dari Allah juga ni... tahniah....


    salam kenal dan salam ukhwah dari mommylina

    ReplyDelete
  5. Linda, ada yang betul berbuah hasil ada yang sambang sekadar hiasan kesilapan teknik agaknya..mana yg sangkut tu rezekilah hehe

    ReplyDelete
  6. Kecoh juga semua bloggers dimurahkan rezeki dek Nuffnang pada bulan Oktober yang indah ni. Saya pun tak terkecuali tapi yalah kesilapan teknikal rupanya. Mana yang sangkut tu kira rezeki jugalahkan, Linda :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...