Esok semuanya akan berjalan lancar!

Esok 9 Januari 2017.
Saya ada komitmen kerja dan urusan anak yang sama pentingnya.
Kedua-duanya akan berjalan serentak dan tak mampu saya elak.
Esok dan lusa.

Insya Allah saya yakin semuanya akan dipermudahkan. Esok dan lusa, semua urusan akan berjalan lancar! 
Sudah pasti sedikit pengorbanan perlu dilakukan. Itu lumrah hidup.

Menurut Law of Attraction, apa yang kita fikirkan, itulah yang akan kita perolehi. Yang akan menentukan pengalaman kita.

Secara tidak langsung, apabila kita fikir yang baik-baik, ianya menjadi kata-kata dan doa yang baik-baik juga. Aamiin..... insha Allah.





Comments

  1. Saya setuju dgn kata2, "menurut Law of Attraction, apa yang kita fikirkan, itulah yang akan kita perolehi. Yang akan menentukan pengalaman kita."

    Memiliki fikiran positif is not a matter of tricks but of character.

    Semoga yg dihadapi atau yg hendak dilakukan esok as stated, u berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni lah kan 9 januari.

      Delete
    2. Hari ni lah kan 9 januari.

      Delete
    3. Yelahh hehehe.. masa saya post ni dah masuk 9 jan dah... aduhaii x perasan...minta maaf :))

      Delete
  2. Saya setuju dgn kata2, "menurut Law of Attraction, apa yang kita fikirkan, itulah yang akan kita perolehi. Yang akan menentukan pengalaman kita."

    Memiliki fikiran positif is not a matter of tricks but of character.

    Semoga yg dihadapi atau yg hendak dilakukan esok as stated, u berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dipermudahkan hari ini....esok sehari lagi....teruskan berfikir positif. Semoga hari2 kita dipermudahkan insyaAllah:)

      Delete
  3. Yeah!! Apa yang kita fikirkan itulah yang kita dapat.. Insya Allah.

    ReplyDelete
  4. Moga semuanya baik-baik saja... amin...

    ReplyDelete
  5. Macam mna dgn komitment?
    Lancar ke?
    Sebab tak nampak follow up cerita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...dipermudahkan lebih dari yg saya sangkakan...syukur...
      Xde follow-up cerita..saya pemalu hehe

      Delete
  6. Macam mna dgn komitment?
    Lancar ke?
    Sebab tak nampak follow up cerita.

    ReplyDelete

Post a Comment

Jemput baca nota sambil minum kopi :)