nota iklan

Thursday, 17 October 2013

Blog ni dah tukar nama ;)

Walaupun saya tahu yang blog ni memang tak glamour langsung...


Ewahhh...sedih lah jugak sbb tak glamour...hehe

(Tapi nak lah buat announcement jugak, mana lah tahu blog ni ada secret admirer hahaha poyo...)

Nama lama : Making Scents of Motherhood
Nama baru : Nota Ibu

Senang kan nak menyebut nama baru ni berbanding nama lama tu...;)

2 comments:

  1. oo yeke..patut rasa macam lain je nama..tapi mcm kenal style tulisan nyer hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...thanks Farah sebab sudi singgah...nama yg lama tu panjang bebenor hihi ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...