nota iklan

Wednesday, 23 October 2013

Entry Hanis Zalikha ni betul2 buat saya sedih ;(

Bila saya baca ENTRY HANIS ZALIKHA ni, saya betul2 rasa sedih yang teramat sangat huk huk ;(
Setiap kali teringat pasal perkara ni memang saya akan rasa sedih tau tak...mmm sebab saya tak mungkin akan dapat apa yg saya dah terlepas tu, memang menyesal sangat2 sebab tak buat tindakan yang pantas secepat kilat....
so everytime saya teringat mesti saya akan fikir...ishhh kalau saya cepat...kan bagus

Macam Hanis Zalikha yang cantik manis ni lahhh...dah lah blogger yang famous kat Malaysia...bestnyaa jadi Hanis Zalikha kann.

Korang pegi lah baca citer yg Hanis Zalikha tulis tu kat SINI
Sorry lah Hanis sebab walaupun Hanis dah cakap takyah jealous tapi mesti lah jealous gak sebab Hanis dah lah cantik, orangnya dan blognya dua2 famous...pastu dapat pulak 20 charm Hello Kitty...sedangkan saya yang tak glamour dapat satu jek punnn...

Ni jek yang saya dapat...


Kalau dah memang tak rajin beli kat seven eleven, maka dapat satu charm jek...takpelah memang lah padan kan...
Tapi ni duit dah lah habis dek kerana anak2ku yg suka sangat pergi seven eleven dan kerana si adik tu yang mmg peminat tegar hello kitty selalu nak masuk seven eleven sebab ada gambar hello kitty kat pintu tu....

Tengoklah ni...masih ada sticker berlebih 



Ini kad yang kedua dah penuh....
Tapi bila nak tukar dah takde stock....tiga outlets seven eleven saya pergi mmg dah habis stock sebab kebetulan semua orang tukar hari yang sama sebab dah last day!

Huhu....awan yang terpilu betul lahh ;(
(credit mr google)

2 comments:

  1. Atleast ada gak satu.... eynda ni satu pun tak sempat...:-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...kan Eynda kann...dapatlah satu buat kenangan, harap2 tahun depan ada lagi ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...