nota iklan

Saturday, 18 January 2014

Cuba teka kat mana ni?

Cak! Salam sayang semua ;)
Nak buat entry teka-teki pulak kali ni hihi...
Kat mana agaknya gambar kat bawah ni di ambil?
Harap2 adalah yang sudi nak teka yek :p




45 comments:

  1. Eh, sicomel.. ni kat msba ni???
    Kita plk tnya akak balik. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa...kat mbsa ada ke gambar ni baby comel? Hehe

      Delete
  2. kat mana ye...legoland kot..hihi
    isi tabungan anak ibu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu belum dpt pegi legoland lagi...tabung belum penuh..hehe ;)

      Delete
  3. Replies
    1. Aida, cluenya...ada di Selangor...hehe. Thanks sudi singgah ;)

      Delete
  4. Replies
    1. AiezzaSue...terima kasih sudi singgah dan teka...nnti linda bg jawapan ya ;)

      Delete
  5. Replies
    1. Ainim, terima kasih sudi teka...nnti linda bg jawapan ya ;)

      Delete
  6. Replies
    1. Hehe...xpe superVee...terima kasih sudi singgah ya ;)

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih Hani sudi teka...tapi bukan wangsa walk...

      Delete
  8. Tak pasti linda..nway salam Ahad ya!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Raudzah sebab sudi singgah...selamat berhujung minggu ;)

      Delete
  9. Replies
    1. Thanks Sally sudi teka...nnti linda bgtau yek jawapannya...tungguu ;)

      Delete
  10. mia tak tahu la..... heheheh macam best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe takpe Mia...terima kasih sgt sbb blogger famous mcm Mia sudi jugak singgah sini. Terima kasih ya Mia ;)

      Delete
  11. Salam..nk try jugak la... nmpk mcm bekas/botol air kot.. hehehe.. tetttt!!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam Farah, terima kasih sbb sudi singgah dan komen. Jawapan yg lain dr yg lain nampaknya....;)

      Delete
  12. kat mana erk...try jugak la..kat shopping complex kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Yumida sbb sudi singgah dan komen.. ;)

      Delete
  13. kat mana la ni agaknya.. hihi... comel kartoon tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Eza sudi singgah...comel kan kartun tu ;)

      Delete
  14. Terima kasih semua yang sudi singgah sini dan komen. Really appreciate it ;) Dah ada dah yg jawab betul...yeayyy..! Tapi nak mintak maaf ni sebab saya takde hadiah nak bagi...maybe next time kena belajar dari sifu2 blogger ni mcmn nak buat GA pulak kan..saya akan beritahu jawapannya next entry nanti ya...terima kasih semua!

    ReplyDelete
  15. Assalam, salam ukhuwah dari bunda...

    ReplyDelete
  16. Ibu linda....
    cik akka tag nie...jangan marah ye...hihi

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/01/pre-5k-giveaway-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  17. singgah sini bls kunjungan... heee.. comel la katun tu... kat mana ni? x nak teka dah nak tanya jer...sbb dah ada yg jawab betol kan... hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Deqla sudi singgah...nnti linda kongsi jawapan ya hehe ;)

      Delete
  18. Assalamualaikum. tak tahu mana tempat ni. hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam Sheila...terima kasih sudi singgah...hehe nnti sy bg jawapan yek ;)

      Delete
  19. singgah dan follow sini...salam kenal..:)

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Macam susah je nak jawab dekat mana ni. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...tungguuu yaa..utk jawapannya;)

      Delete
  22. dah ada jawapan yg betul erk.... x pa.. saya dtg cni dan follow awak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nisah...sudi singgah dan follow ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...