nota iklan

Thursday, 23 January 2014

Dapatkan kad menarik ni (terutamanya bagi peminat Chatime!)

Saya rasa nak dapatkanlah kad yang menarik ni ;)

Tengoklah tempat2 yang korang boleh guna kad ni...banyak kan!


Boleh guna kat Kenny Rogers, Chatime, Papa Johns, Krispy Kreme, Rasa Utara...etc etc...banyak tu outlet boleh guna...best3 ;)

Promotions pun banyak ni..


Sebenarnya kad ni boleh didapatkan di Caltex

Every Journey is a reward

1 Litre = 1 Reward

Journey Card ni partnership dengan BCard 
Jomlah apply...macam menarik kan?
Dapatkan info lanjut di SINI ok ;)

38 comments:

  1. wah menarik tu kak..kat cne sabah tak ada caltex la :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ye ke Asha...camtu apply lah BCard tu Asha...tengok link ni http://www.bcard.com.my/v3/

      Delete
  2. kad ni sama mcm card umobile yang kaler oren tu tak ekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...kad umobile tu boleh guna kat outlet2 jugak yek Jue?

      Delete
  3. Waaa... nice observation... is it like a discount card?
    and btw since this is my first visit here, really find the photo (header) extremely interesting. Awesome pic... :)

    ReplyDelete
  4. Baru terpandangkan kad ni semalam masa pam petrol tapi tak tahu detailsnya. Nampak macam menarik pulak. Memang ada hati nak sign up nih :)

    P.S. Saya takda follower button, tapi saya dah add your blog dalam my bloglist :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom mummy kita sign up hihi...thanks ya sudi singgah sini dan add blog saya dlm bloglist ;)

      Delete
  5. Salam ziarah kak... balas follow dan balas senarai bloglist juga. Tak lupa juga isi tabung hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih banyak Syuhada....saling ziarah ya kita ;)

      Delete
  6. Replies
    1. kannn...terima kasih sudi singgah ;)

      Delete
  7. byk tempat menarik yg boleh guna kad ni..
    isi tabung Linda hehe

    ReplyDelete
  8. nampak menarik kad caltex ini.. jika kad bonus link terhad..

    ReplyDelete
  9. Menarik!...tapi duduk kat Hulu ni...stesen Caltex pun xde, huhu

    p/s: Terima kasih follow RM...Salam perkenalan semoga ukhwah berpanjangan :)

    ReplyDelete
  10. menarik..tp kat sini xde caltex
    beznye klo ada
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Yumida...mmg comel sticker kereta tu :)

      Delete
  11. Terima kasih BM...pelik pulak sy tak boleh reply comment BM tu ;(

    ReplyDelete
  12. salam kenalan singgah di sini....
    http://ceritamayapersada.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. wahhh...macam best je kalau apply kad ni...macam2 tempat boleh guna reward point tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Ezad kann... thanks sudi singgah ;)

      Delete
  14. Kadang tu bukan tak mo apply tp dah banyak sangat kad...kad mesra petronaslah, Aeon lah, Tescolah....purse ni tebal ngan kad je hehe

    ReplyDelete
  15. Haha..saya pun berpendapat sama dgn Okje. Cukupla dgn kad2 yg sedia ada menyesakka purse.. lagi2 ada aank kecil yg suka selongkar beg mamanya, sesuaila kakau kurangkan isinya..

    apa pun bagi yg menggunakannya, nampak bermanfaat juga kad ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...betul tu..budak2 mmg suka selongkar kad2 dlm purse kan...

      Delete
  16. Caltex tak banyak cawangan. Tapi offer dia memang sangat menarik.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn...sebab banyak outlet dia cover ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...