nota iklan

Tuesday, 21 January 2014

Jawapan teka teki

Terima kasih tak terhingga kepada yang sudi teka ya, saya amat menghargainya.
Saya harap korang semua tak marah sebab :
1) Saya takde sediakan hadiah pun macam yg blog2 lain buat. InsyaAllah akan belajar lagi dari sifu2 blogger yang lain. 
2) Entah apa2 jek jawapan teka-teki tu nanti....huhu. Ampunnnn.... ! ok janji2... lain kali saya tak buat lagi ehhh...

(semua gambar googled)


Hadiah saguhati dalam bentuk virtual ni saya bagi kat semua yg sudi singgah, baca dan komen ;)


Hadiah utama secara virtual ...


diberikan kepada Farah Blog Mrs.Secretary kerana telah menjawab dengan betul ;)

Jawapannya ialahhhh
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Botol air anak saya!

Lariiiiiiiii....



40 comments:

  1. Isshhhkkkkk I knew it!! Tapi tak nak letak because mcm tak make sense je! Lol..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..sebab gambar tu besar kan Vee...sorrryy....lari dulu ;)

      Delete
  2. lah botol plak hihi..ingatkan akak pergi disneyland sbb ada minnie mouse :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asha, tulah pasal...nak pegi disneyland tabung belum cukup...so berangan dulu hehe ;)

      Delete
  3. ok, tlambat baca entri seblom nie...anyway, tahniah buat farah, budak kg sy tu..hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh ye ke Eza...hihu...thanks sudi singgah sini Eza ;)

      Delete
  4. tak pasan lak ada tekateki...kalau tak mesti sy menang..hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...kan Msred kan...tapi takde hadiah ....next time insyaAllah ;)

      Delete
  5. ala nanie pun tak perasan ade teka teki. next time nk join la. wiwiwiw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nurul...alah tapi xde hadiah hehe...;)

      Delete
  6. Tak pasti tekateki tentang apa tapi suka cara you menulisnya. Kelakar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mummy sbb sudi singgah...;)

      Delete
  7. Kenapalah saya tak terfikirkan botol air! ish!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...sebab gambar close up kan Sweetie...nampak besar, betul tak ;)

      Delete
  8. oooo itu jwpnnya
    penat mikir..siap teka kat shopping complex lg..hihi
    tahniah kak farah
    Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..,thanks Yumida kerana mencuba ;)

      Delete
  9. oooo jawapannya botol ^_^ tahniah yang tepat

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Boleh Nay...thanks sudi singgah ;)

      Delete
  11. hihi, kelakar lah entri ni.. tahniah pada farah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thanks mama sudi singgah ;)

      Delete
  12. Haha... Saje je tau die.. Memang sudah laaaa nak teka :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh kan Wafee....mau kena pelangkung ;p

      Delete
  13. Replies
    1. tapi xde hadiah lah Fiza...malu jek buat teka teki xde hadiah hehe..

      Delete
  14. Alaa... tertinggal entri teka-teki... tau2 dah jawapan... hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe Nurul...lain kali join tau...;p

      Delete
  15. jom singgah blog saya detikilham.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ilham sudi singgah...saya dah melawat Ilham ;)

      Delete
  16. Yeayyy!!!! jawapan farah teka tue betul!!! tak dak hadiah pn tak pe..just for fun..hehehe =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Farah.....congrats! Next time linda cuba sediakan hadiah ya...insyaAllah ;)

      Delete
  17. hehehe... klau boleh jgn wat word verify for comment, sebb jadi yg nk komen malas ler pulak nk tinggalkan komen, jst my advice, terpulanglah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah, terima kasih sgt Kesuma sbb tegur...saya mmg x pernah setkan word verify. Selama ni confident sgt yg blog ni takde word verify...terima kasih yg tak terhingga Kesuma ;)

      Delete
    2. ok dik no hal... small matter je & happy blogging yer

      Delete
  18. Replies
    1. Hihi x rugi pun Hainom...linda x sediakan hadiah...next time ehh...insyaAllah :p

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...