nota iklan

Saturday, 18 January 2014

Motivasi Kurus : Mungkin ini boleh membantu

Berat badan saya agak plateau..
Dah kurang makan pun x turun berat, joging pun x turun berat, puasa pun x turun berat...
Tak tahu dah nak buat apa masa tu.

Tapi sejak saya amalkan minum air lemon tanpa gula, baru ada perubahan sikit. Tiba2 timbang dah turun dalam 2 kilo, alhamdulillah ;)

Mungkin boleh membantu sapa2 yg nak turunkan berat juga...bolehlah try yek...


22 comments:

  1. nak try amalkan jugak lah..tq sharing ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome Shahida....selamat mencuba ya ;)

      Delete
  2. Nak cubalah petua Linda ni. Uji pun berniat mahu turunkan berat juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom try Uji...linda pun byk lagi ni kena kurangkan berat hehe ;)

      Delete
  3. bagus tips nie... :) nak try gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat mencuba ya...dah berjaya nnti bagitau tau ;)

      Delete
  4. Salam bagus ada slternatif nanti nak cuba sebab sy kalau rasa perut kembung, sy akan minum white cofee, kempis skit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo...ye ke babypose, white coffee boleh kempiskan perut ya..thanks 4 info ;)

      Delete
  5. Lemon? Macam best je. Tapi kak, aima nak tambah berat. Dari dulu tak naik2,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untungnyaaa Aima...klu cenggitu senang jek petuanya...makan byk2..hehe

      Delete
  6. Kalau nak tambah berat badan macam mana pulak ek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...untungnya Teena x payah pikir nak kurus. Klu cenggitu jgn minum air lemon ni tau, nanti bertambah kurus....hihi

      Delete
  7. tak masam ke? kena perah banyak lemon ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebiji lemon tu...boleh lah utk minum 3 kali...saya ambil dlm dua potong lemon je utk segelas air..nak lebih pun boleh. Mmg masam hehe...saya letak ais sikit supaya lagi sedap...;)

      Delete
  8. ohh minum lemon tanpa gula?adehh mcm xblh telan aje..heheh

    btw, suka header blog akak..
    u have such a beautiful children!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...ok je rasa dia Adam, cuba try. Thanks Adam sbb sudi singgah..salam kenal ;)

      Delete
  9. good sharing, macam tau2 je eda nak kurus. hee
    Btw, thnaks follow eda.
    Follow akak semula :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...selamat mencuba..thanks Eda ;)

      Delete
  10. Nak try cara ni...mna tau berst ni turun...tq share

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome mama rey...selamat mencuba ye ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...