nota iklan

Thursday, 2 January 2014

Nuffnang merajuk ke?

Letih pulak rasanya, macam menunggu buah tak gugur2 pun ada bila bayang iklan CPUV tak muncul2 dah masuk 2 bulan dah ni...ish ish lama betul Nuffnang merajuk. Kalau tak, biasanya setiap bulan mesti ada...kalau tak satu, dua...kalau tak, tiga...yang penting ada.
Memanglah blog ni tak glamour mana, tapi sebab selalu ada jek iklan Nuffnang memeriahkan dunia berblogging saya...mestilah rindu bila tak muncul2...kannnn... huk huk sedih 
Dahlah tu Nuff...janganlah merajuk lagi. Memanglah hari tu saya tak layan offer blockbuster campaign tu, tapi serius memang betul2 tak tahu yg kempen tu tak berapa senang nak dapat. Bila baca blog orang lain baru lah tahu....huhu
Tulah, padan dengan muka...
Dahlah tu janganlah merajuk lagi Nuffnang yek..yek...;p

4 comments:

  1. akhir2 ni, nuffnang pun merajuk dengan blog shad.. mintak2 ada la esok-esok campaign. amin.. untuk akak dgn shad jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn...tulah kan Shad...harap2 tahun baru ni akan beri kita harapan baru dengan Nuffnang yang merajuk ni...hehe...insyaallah ;)

      Delete
  2. Setuju! Saya pernah gak tolak campaign blogbuster tu namun sampai sekarang tak pernah dah muncul.. Sedihh :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amir, saya serius tak tahu pun masa tu yg campaign blockbuster tu bukan senang nak dpt...pastu terbaca kt blog lain barulah menggelabah haha tapi dah lepas due date dah. Pastu saya buat keje bodoh kot htr tiket kt nuffnang minta maaf huhu. Pastu dpt gak BE dlm dua bulan...spi okt 2013 dah stop spi sekrg. Klu x dulu setiap bulan mesti ada kdg2 spi 5 BE...maybe nuffnang baru sedar blog ni x glamour kot haha..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...