nota iklan

Friday, 24 January 2014

Rehat sekejap..

Salam Jumaat semua ;)

Hari ni bukan Wednesday tapi hari ni saya Wordless hihi ;)

Ada audit ISO pulak tu...mmm tak best..tak best..

Rehatkan fikiran jap sebelum diaudit. Salam sayang semua!

(credit to FB Ustaz Pahrol)

34 comments:

  1. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Izza, sudi singgah. Ephyra mmg best ;)

      Delete
  2. berehat sekejap sbb kesejukan ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ofis saya pun sejuk Asha...jom rehat sambil makan2 hihi..

      Delete
  3. Berehat sekejap sebab kepala dah ting tong tgok amount claim boss ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita rehat jap jom Amanda ;)

      Delete
  4. Berehat sekejap demi alam nyata yang sebenarnya, ya. Moga dipermudahkan perjalanan hidup di hari Jumaat yang mulia ini, ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah mummy, terima kasih ;)

      Delete
  5. salam jumaat kak :) and enjoy working.

    ReplyDelete
  6. My hubby pun tgh bizi kena audit.....
    carilah ketenangan dengan mengadu kepadaNya kan Linda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Hainom..hanya kpdNya tpt mengadu...thanks singgah sini ;)

      Delete
  7. Skang ni sumer tengah bz audit.... Sy tak bz, sy tengok officemate bz audit...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..part tgk org kena audit tu mmg best kan Msred ;)

      Delete
  8. salam ukhwah..
    singgah dan follow sini jugak :)
    Saya langsung xde entry hari ni.. bukan setakat wordless, tapi bisu terus... ekekekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...saya pun dah 2 hari bisu ni x update blog :p

      Delete
  9. Demi kebaikan syarikat juga audit ni Linda. Untung/rugi sykt kita dpt tempiasnya. harap yg baiklah sebab kukuh ekonomi memberi kebaikan pekerja juga kan..

    Terima kasih follow kakak. Dah follow sini juga #141:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kakzakie...thanks sudi singgah dan follow;)

      Delete
  10. Allah tak kan memberi ujian melebihi kemampuan kita...

    atie follow sini.. :)

    ReplyDelete
  11. Wordfull Friday ^^
    Nice advice for all of us.. thanks for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome Razi...terima kasih sudi singgah ;)

      Delete
  12. Sekali2 kita perlu berehat...rehat minda juga...
    Selamat berhujung minggu...

    ReplyDelete
  13. Mesti tgh berehat di mlm minggu ni kan? Semoga ceria selalu...

    ReplyDelete
  14. Allah itu sangat sayang dengan kita.. ada waktunya kita perlu berehat

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...Allah Maha Penyayang kann ;)

      Delete
  15. selamat berhujung minggu sis. rehat2kan diri agar mendpt tenaga yg cukup disamping memperingatiNya
    Jom baca: Kreatif! Cantik! Sempoi gitu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu....Terima kasih Aku Penghibur dan Yumida ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...