nota iklan

Wednesday, 15 January 2014

Simple2 saja ;)

Gambar2 kredit to husband yang sakan ambik gambar keliling rumah sebab nak test camera handphone ;)
Kata2 tu milik tuan punya yang namanya saya nyatakan di situ...

Hargai sisa2 hidup ini selagi boleh.
Mudahkan selagi boleh, mudahkan urusan orang lain, jangan disusahkan.
Semoga Allah permudahkan kehidupan kita yang hanya sementara ini.
Sampai masa kita akan pulang, semoga dipermudahkan...insyaallah...amin.






16 comments:

  1. Cantik... paling suka yang 1st tu... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya punnn....thanks Nurul sudi singgah ;)

      Delete
  2. Nice nice... Husband saya pun minat amek gambar... Pastu berhari-hari laaa mengadap komputer nak mengedit.... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...husband saya tak pro sgt Wafee...saja suka2...;)

      Delete
  3. Kalau kena gayanya....gambar dari mobile ni pun cantik kalau pandai edit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kann Ozie...guna application yek? Saya mmg x pandai nak edit hehe...

      Delete
  4. selagi kita memudahkan urusan org lain, Allah akan mudahkan urusan kita.....

    ReplyDelete
  5. Cantiknya bunga putih tu...

    ** Buah ngaku tu cam sengkuang cina. Try google..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Syani ;) Thanks for the info jugak Syani pasal buah ngaku tu...

      Delete
  6. cantik2 foto..nice entri Linda..

    ReplyDelete
  7. pandai dia ambik gamba, dah ada gaya mcm guna dslr

    salam kenal.. tq follow ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih pena berkala...salam kenal ya ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...