nota iklan

Sunday, 12 January 2014

Sindrom tak nak keje...

Pagi2 Ahad je dah start gabra sbb teringat esok keje.
Malam nanti lagilah mood ke laut...hehe.
Ishhh teruk...teruk....
Kalah budak sekolah...

(Gambar2 kredit to google)

Apa yang saya harapkan hari Ahad ni

Apa yang saya lakukan sebenarnya hehe..

Takpelah....yg penting lagi best dari nak pegi keje esok...
Huhu...bilalah agaknya boleh kerja dari rumah je....mmmm




9 comments:

  1. Uji dulu macam Lindalah rasa begitu tapi sekarang bila sudah berada di rumah rindu pula nak kerja ofis hour. Hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke Uji....dah kerja kt rumah rindu ofis yek...hehe ;)

      Delete
  2. selamat berhujung mingguuuuuuuuuuuuu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mak dara sbb sudi singgah sini...;)

      Delete
  3. more..positive thinking hehe

    selamat berhujung minggu kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Faezah....ye lah harapkan fikir positif jek walaupun takde mood keje hehe ;)

      Delete
  4. Hari cuti yg best dah habis....sob sob...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...betul tu Msred...pagi2 dah stress dengan jalan jam ish ish...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...