nota iklan

Monday, 20 January 2014

Teman tidur ;)

Sempat grab ni pagi tadi.
Baju yg anak saya pakai malam semalam.
Baju si adik je bawak...baju si abang dengan baju ayahnya tak bawaklah...hehe
Bolehlah buat saya teman tidur malam ni ;)
Tak sabarnya nak balik esok...ish ish teruk betul ibu sorang ni :p


14 comments:

  1. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Taufiq...insyaAllah saya akan singgah dan follow ya...

      Delete
  2. Rindu sgt la tuu.. Knp tak grab baju ayahnya skali?? Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...tulah Vee...patut grab baju ayah sekali kan...;)

      Delete
  3. Replies
    1. Tulah Msred...xpe esok balik yeayy ;)

      Delete
  4. Bila tak nampak depan mata, memang rindukan dengan anak-anak ni (termasuklah bapanya sekali...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Mummy..sehari pun rasa lama betul...

      Delete
  5. Nrl x pernah lagi berjauhan ngan anak2... kalau berjauhan, mesti nrl pun sama cam Linda... hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah pasal Nurul...anak2 asyik duk dgn kita jek x pernah berpisah hehe...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...