nota iklan

Wednesday, 29 January 2014

Teringinlah pulak ;)

(gegambar credit to google)

confirm anak lelaki saya takkan naik kereta saya...hehe ;)

36 comments:

  1. Comel2, stay sweet and young :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...stay sweet & young mcm babypose ;)

      Delete
  2. semalam kak ana tgk ni kat fb.. erm mmg kompom le abg xkan approve punya tapi cantik kan...comel sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann kak ana...comel sgt...tp saya pun mmg xakan di approve. Tp anak perempuan saya confirm xnak turunnn hehe ;)

      Delete
  3. amboii haha memang comel tpi nmpk sesak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Asha, dah mcm rumah sesaknya hihi ;)

      Delete
  4. Replies
    1. Kan normi...tp saya peminat purple sebenarnya hihi ;)

      Delete
  5. Confirm juga anak-anak dan suami saya takkan jejakkan kaki dalam kereta saya kalau gini gayanya :)

    ReplyDelete
  6. amboiiiiii sweetnyaaaa.... tapi bukan taste ida la hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...mmg x sesuai kan Ida...lainlah klu kita jual brg2 hello kitty...;)

      Delete
  7. dulu saya pelik je bila mak2 orang sebok kumpul2 mendalah ni..tapi lepas ada anak gegirl ni...tetiba sendiri pula yang terlebih syok nak kumpul benda gini2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Sue, mak yg melebih2 dari anak...haha

      Delete
  8. hahaha, mesti anak2 lelaki sanggup jalan kaki darii naik kereta yg mcm tu :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. ada tak yg doraemon ehh...mcm best jugak kan Nabila ;)

      Delete
  10. mak aii.. ni peminat tegar hello kitty nih... mmg kelakar la kalo lelaki yg bawak keta tu.. haha.. tp kan, sy pernah tgk ada lelaki bawak keta kelisa ada gmbr hello kitty... mmg terkejut masa tu.. x sangka.. dia plak selamba jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak yg suka hello kitty....ibu dia pun terikut2 Deqla..hihi. Ada jugak lelaki yg 'tergamak' bawak yek Deqla hihi ;)

      Delete
  11. La..meriahnya kete ni.. takleh ni. Naim suka warna pink.. mama kena elakkan kereta macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti Naim yg nak drive...mama kena tepi sikit....hihi ;)

      Delete
  12. Salam ukhwah, 1st time datang ke sini.. done follow anda.... dari : http://thescreammer.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ukhwah MyCherita...;) terima kasih sudi singgah dan follow ya...

      Delete
  13. Kereta ke mainan ni. Comel gila. Perempuan sesuai la kalau macam ni. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. kereta betul ni...comel kann. Lelaki xkan sanggup nak bawak ni kot hihi ;)

      Delete
  14. Oh tidak!! bukan citarasa ku... Ini betul2 fanatik hello kitty!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe....ini mmg tegar betul ni...saya pun mampu teringin jek nampaknya, tapi tak tergamaklah huhu ;p

      Delete
  15. whohhohohoho... ini kalau accident ker... tercalar ker... pasti mengamuk satu kampung ni... hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....ye lah kan...kos ganti rugi termasuk sekali harga patung2 hello kitty tu...jenuh ler...

      Delete
  16. Ni anak2 pempuan nrl suka ni... ^__^

    ReplyDelete
  17. blogwalking dari peminat tegar hello kitty

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...peminat tegar mesti nak kereta macam ni kann...terima kasih singgah sini dear :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...